Brugerbetingelser – idenyt FordelsZone

Gældende pr. 25. februar 2019

idenyt FordelsZone udbydes af
Benjamin Media A/S
CVR: 25796829
Finsensvej 6D
2000 Frederiksberg

Henvendelser vedr. idenyt FordelsZone kan rettes til kundeservice på tlf. nr. +45 70 22 02 55 (tryk 3 for omstilling) eller e-mail [email protected]

_______________

  1. idenyt FordelsZone

Formålet med idenyt FordelsZone er at give brugerne gode tilbud fra de forretninger, som idenyt FordelsZone har indgået et samarbejde med (herefter ”Samarbejdspartnere”) samt tilbud fra idenyt. idenyt er dog ikke forpligtet til at sende tilbud til brugerne af idenyt FordelsZone.

Der vil løbende ske udskiftning af vores Samarbejdspartnere, men du kan altid se de aktuelle Samarbejdspartnere her.

Det er en betingelse for at være bruger af idenyt FordelsZone, at du giver samtykke til at modtage direkte markedsføring via elektronisk post fra idenyt og om vores samarbejdspartnere, se nærmere punkt 5.

  1. Tilmelding

Du kan tilmelde dig idenyt FordelsZone her. Det er en betingelse, at du er 18 år og bosiddende i Danmark.

Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig en e-mail, som vi skal bede dig bekræfte. Når vi har modtaget din bekræftelse, er du oprettet som bruger af idenyt FordelsZone.

Når du tilmelder dig FordelsZonen, får du samtidig din helt egen brugerprofil på fordelszonen.idenyt.dk, som du logger ind på ved brug af din e-mail og et selvvalgt kodeord. Her kan du se og rette dine personlige oplysninger. Du er ansvarlig for at opdatere dine kontaktoplysninger, herunder navn, e-mail og postnummer. Opdatering kan ske under “Rediger profil” når du er logget ind på FordelsZonen med personlige login.

Din brugerprofil er personligt og kan ikke benyttes af andre.

  1. Framelding

Du kan til enhver tid og uden varsel lukke din brugerprofil under “Rediger profil”, når du er logget ind på FordelsZonen med dit personlige login. Du kan også sende en e-mail til [email protected] med besked om, at du ønsker at lukke din brugerprofil. Når din brugerprofil er lukket, vil du automatisk ophøre med at modtage direkte markedsføring fra idenyt FordelsZone. Da din adgang til FordelsZonen er betinget af, at du giver samtykke til direkte markedsføring, vil det, at du tilbagekalder dit samtykke til at modtage direkte markedsføring, anses dette for at du lukker din brugerprofil.

Din framelding er gældende fra den dag, hvor vi modtager den. Vi sender en bekræftelse på din framelding på e-mail, men der kan gå op til 72 timer, før du er slettet af vores systemer. Du kan derfor i denne periode godt modtage direkte markedsføring, selvom du har frameldt dig.

  1. Behandling af dine personoplysninger

Dine angivne oplysninger anvendes kun af idenyt til markedsføring af vores samarbejdspartners fordele: herunder tilbud, services eller rabatter på varer eller ydelser.

Du vil altid kun blive kontaktet af idenyt. Dine oplysninger videregives derfor ikke til idenyts samarbejdspartnere.

  1. Samtykke til markedsføring

Når du opretter en brugerprofil hos idenyt FordelsZone, skal du samtidig give tilladelse til, at idenyt FordelsZonen må kontakte dig med direkte markedsføring. Det er en betingelse for at være bruger af idenyt FordelsZone, at du giver samtykke til at modtage direkte markedsføring. Markedsføringen vedrører både idényt og vores samarbejdspartnere. Du kan se vores aktuelle samarbejdspartnere her[link]. Det er dog altid kun idenyt, som kontakter dig – dine oplysninger bliver ikke videregivet til idenyts samarbejdspartnere.

  1. Ansvarsbegrænsning og forbehold

IDENYT ER ALENE FORMIDLER AF DE TILBUD MV., SOM MARKEDSFØRES AF IDENYTS SAMARBEJDSPARTNERE. idenyt er som formidler ikke ansvarlig for den markedsføring, herunder for de tilbud, som vi formidler på idenyt FordelsZone fra vores samarbejdspartnere. idenyt er derfor ikke ansvarlig for trykfejl, prisstigninger, indholdet af tilbud, udsolgte produkter, aftalens opfyldelse og lignende.

Al henvendelse som vedrører markedsføring, herunder tilbud mv. fra vores samarbejdspartnere, samt reklamationer i forbindelse med et køb, skal derfor rettes direkte til den pågældende samarbejdspartner. idenyt er heller ikke ansvarlig for, hvad en samarbejdspartner har markedsført på sin egen hjemmeside uanset, at samme markedsføring fremgår eller har fremgået på idenyt FordelsZone.

  1. Ændring af betingelser

idenyt kan med 14 dages varsel ændre brugerbetingelserne eller helt stoppe med at tilbyde idenyt FordelsZone. Du får besked om væsentlige ændringer ved elektronisk post, herunder e-mail.

Uvæsentlige ændringer i brugerbetingelserne vil alene blive varslet på idenyts FordelsZone under “Information til brugere” . Modtager du f.eks. ikke en meddelelse om ændring af brugerbetingelserne, fordi du ikke har opdateret din e-mail, er du selv ansvarlig herfor.

En ændring af brugerbetingelserne anses som vedtaget, medmindre du inden datoen for ikrafttræden har meddelt idenyt, at du ikke ønsker at være bundet af de nye brugerbetingelser. Hvis du giver meddelelse om, at du ikke ønsker at være bundet af de nye brugerbetingelser, anses dette for en framelding.

  1. Overdragelse af rettigheder

Dine rettigheder og forpligtelser som bruger kan ikke overdrages til andre uden idenyts forudgående og skriftlige samtykke.

idenyt kan overdrage rettigheder og forpligtelser i forhold til dig til enhver tredjemand uden dit samtykke. Sker der en sådan overdragelse, accepterer du, at oplysninger om dig videregives til vedkommende, der overtager og/eller indtræder i idenyts rettigheder og forpligtelser. Dette betyder dog ikke, at idenyt vil videresælge dine oplysninger .

  1. Kontakt os

idenyt vil meget gerne høre om din generelle oplevelse af idenyt FordelsZone, ligesom du er velkommen til at rette henvendelse, hvis du har nogen spørgsmål. Henvendelse bedes rettes til [email protected].