Brugerbetingelser – idenyt FordelsZone

Gældende pr. 17. juni 2019

idenyt FordelsZone udbydes af
Benjamin Media A/S
CVR: 25796829
Finsensvej 6D
2000 Frederiksberg

Henvendelser vedr. idenyt FordelsZone kan rettes til kundeservice på tlf. nr. +45 70 22 02 55 (tryk 3 for omstilling) eller e-mail [email protected]

_______________

  1. idenyt FordelsZone

Formålet med idenyt FordelsZone er at give de besøgende gode tilbud fra de forretninger, som idenyt FordelsZone har indgået et samarbejde med (herefter ”Samarbejdspartnere”) samt tilbud fra idenyt. idenyt er dog ikke forpligtet til at sende tilbud.

Der vil løbende ske udskiftning af vores Samarbejdspartnere, men du kan altid se de aktuelle Samarbejdspartnere her.

  1. Ansvarsbegrænsning og forbehold

IDENYT ER ALENE FORMIDLER AF DE TILBUD MV., SOM MARKEDSFØRES AF IDENYTS SAMARBEJDSPARTNERE. idenyt er som formidler ikke ansvarlig for den markedsføring, herunder for de tilbud, som vi formidler på idenyt FordelsZone fra vores samarbejdspartnere. idenyt er derfor ikke ansvarlig for trykfejl, prisstigninger, indholdet af tilbud, udsolgte produkter, aftalens opfyldelse og lignende.

Al henvendelse som vedrører markedsføring, herunder tilbud mv. fra vores samarbejdspartnere, samt reklamationer i forbindelse med et køb, skal derfor rettes direkte til den pågældende samarbejdspartner. idenyt er heller ikke ansvarlig for, hvad en samarbejdspartner har markedsført på sin egen hjemmeside uanset, at samme markedsføring fremgår eller har fremgået på idenyt FordelsZone.

  1. FordelsMail

Det er en mulighed at tilmelde sig mailen fra idenyt FordelsZone (idenyt FordelsMail), hvor du giver samtykke til at modtage direkte markedsføring via elektronisk post fra idenyt og om vores samarbejdspartnere.

Du kan tilmelde dig FordelsMailen her.

Markedsføringen vedrører både idenyt og vores samarbejdspartnere. Du kan se vores aktuelle samarbejdspartnere her. Det er dog altid kun idenyt, som kontakter dig – dine oplysninger bliver ikke videregivet til idenyts samarbejdspartnere.

Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig en e-mail, som vi skal bede dig bekræfte.  Du er ansvarlig for at opdatere dine kontaktoplysninger, herunder navn, e-mail og postnummer. Opdatering kan ske ved henvendelse til [email protected].

Du kan til enhver tid og uden varsel afmelde dig FordelsMailen. Det kan du gøre via afmeldingslinket i bunden af alle mails. Du kan også sende en e-mail til [email protected] med besked om, at du ønsker at afmelde dig.

Din framelding er gældende fra den dag, hvor vi modtager den. Der kan gå op til 72 timer, før du er slettet af vores systemer. Du kan derfor i denne periode godt modtage direkte markedsføring, selvom du har frameldt dig.

  1. Behandling af dine personoplysninger

Dine angivne oplysninger anvendes kun af idenyt til markedsføring af vores samarbejdspartners fordele: herunder tilbud, services eller rabatter på varer eller ydelser.

Du vil altid kun blive kontaktet af idenyt. Dine oplysninger videregives derfor ikke til idenyts samarbejdspartnere.

  1. Overdragelse af rettigheder

Dine rettigheder og forpligtelser som bruger kan ikke overdrages til andre uden idenyts forudgående og skriftlige samtykke.

idenyt kan overdrage rettigheder og forpligtelser i forhold til dig til enhver tredjemand uden dit samtykke. Sker der en sådan overdragelse, accepterer du, at oplysninger om dig videregives til vedkommende, der overtager og/eller indtræder i idenyts rettigheder og forpligtelser. Dette betyder dog ikke, at idenyt vil videresælge dine oplysninger.

6. Kontakt os

idenyt vil meget gerne høre om din generelle oplevelse af idenyt FordelsZone, ligesom du er velkommen til at rette henvendelse, hvis du har nogen spørgsmål. Henvendelse bedes rettes til [email protected].